Szerintem így ősszel, ha már almás pite szezon van érdemes egyszerre a kettőt összekötni, úgyis megmarad a pite készítésről egy adag facsart almalé, ami tökéletes alap a kubuhoz.
Egyébként várakozásommal ellentétben ezt nem a gyerekem itta meg mind, hanem a férjem :D :D Alig maradt 1 dl amit le tudtam fényképezni tegnap séta közben, persze haza már nem jutott, még mit nem! Ma újabb adag fog készülni és az tuti, hogy mind én iszom meg!
Egyébként várakozásommal ellentétben ezt nem a gyerekem itta meg mind, hanem a férjem :D :D Alig maradt 1 dl amit le tudtam fényképezni tegnap séta közben, persze haza már nem jutott, még mit nem! Ma újabb adag fog készülni és az tuti, hogy mind én iszom meg!
Hozzávalók:
320 g sárgarépa (lehet picit kevesebb vagy több is)
1/2 citrom facsart leve
2 db alma (héjastól 438 g volt)
3 db narancs
1 l víz
3 dl almalé (nálam az almás pite készítésről maradt)
Ízlés szerint 4x-es cukorhelyettesítő
3 dl almalé (nálam az almás pite készítésről maradt)
Ízlés szerint 4x-es cukorhelyettesítő
Az almát és a sárgarépát darabolom, 1 l vízben a 1/2 citrom facsart levével addig főzöm, amíg a sárgarépa meg nem fől teljesen. (Vékony karikákra vágd, akkor hamarabb kész lesz)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése