Hozzávalók:
250 g Dia-Wellness liszt keverék 50%-al csökkentett ch tartalommal
2 dl sovány tej
1 kk olivaolaj
0,5 zcs (3,5 g) porélesztő
csipet só
szárított oreganó
1 tojás
Töltelékhez:
1 db pepperoni paprika
1 db mozzarella
pannonia sajt vagy bármilyen más
friss bazsalikom levél
1 db paradicsom
olajbogyó
3 ek házi pizzakrémet használtam kenésre
10 vékony szelet házi kolbász (elhagyható)
A tejet langyosra melegítem, hozzáadom a porélesztőt és 1 tk DW lisztet, cukor nélkül felfuttatom, majd a liszthez öntöm. Hozzáadom a tojást, olivaolajat, oregánót, és a sót. Calzone hozzávalóiból pizzát dagasztok, ruhaszalvétával lefedem és hagyom kelni kb 20 percet.
Amikor megkelt DW liszttel szilikonlapon átdolgozom, ketté veszem, kézzel kerekre dolgozom, megpakolom a töltelék hozzávalóival a fele tésztát, ráhajtom a másik felét. Felhajtom a szélét és 210°C-on kb 20-25 perc alatt készre sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése