Hozzávalók 1 adaghoz:
4 ek zabpehely (35 g)
1,5 dl forró víz, vagy kókusztej
1 kk 4x-es erősségű édesítőszer
Fahéj ízlés szerint
Fahéj ízlés szerint
Teljesen egyszerű a történet keverj össze mindent, öntsd le forró vízzel vagy magtejjel, hagyd állni legalább 5 percet, majd fahéjjal és édesítőszerrel megborítva fogyaszthatod.
Egész mennyiség vízzel készítve:
Kalória: 136 Kcal
Szénhidrát: 20 g
*Ribizli miatt gyors felszívódású ch-ot is tartalmaz ezért IR diétában kiváló reggelire és tízóraira és vacsorára.
*Gyomorfekély, GERD, akut és ch gastritisben az egyik legtökéletesebb választás, a zabból keletkező nyák a gyomrot bevonja és védi a savtól.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése