Kicsit uncsi, kicsit snassz, de az enyém: Mustáros csirkemell barna szószos gombával. 😋😋🍄🍃🍂🍁
Hozzávalók:☑️500 g csirkecickó (felső combbal még finomabb)
☑️500 g nem bolond gomba
☑️Mustár dögivel
☑️Frissen őrülten őrült bors -doszta sok
☑️Tengeri só vagy bányászott kinek, hogy
☑️1 kis doboz tejfel
☑️Na meg egy kis olaj
☑️500 g nem bolond gomba
☑️Mustár dögivel
☑️Frissen őrülten őrült bors -doszta sok
☑️Tengeri só vagy bányászott kinek, hogy
☑️1 kis doboz tejfel
☑️Na meg egy kis olaj
A csirkecickót sózom, borsozom, lekenem mustárral (mint állat) nyomatok rá tejfelt, de lehet tejfölt is. Kicsit ott felejtem az asztalon, visszatérve a konyhába erősen remélem, hogy nem mászta meg a büdös bogár, amiből nincs olyan sok mostanában ááá..
Felhevítek egy serpenyőt 3-4 ek olajat öntök bele. Beleteszem a húst, mindkét felét lesütöm. Lefedem, hagyom párolódni. Lehet egy picike vizet is alá tenni (csak ne tüzesvizet) addig kell majd párolni, amíg sűrű barna szósz nem keletkezik alatta. Kiveszem a húst, helyére teszem a csiperkét. Aztán meg össze lehet kutyulni az egészet.
🍃🍂🍁🍄😋
Felhevítek egy serpenyőt 3-4 ek olajat öntök bele. Beleteszem a húst, mindkét felét lesütöm. Lefedem, hagyom párolódni. Lehet egy picike vizet is alá tenni (csak ne tüzesvizet) addig kell majd párolni, amíg sűrű barna szósz nem keletkezik alatta. Kiveszem a húst, helyére teszem a csiperkét. Aztán meg össze lehet kutyulni az egészet.
🍃🍂🍁🍄😋
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése