Erdei bogyós gyümölcsleves hozzávalói:
270 g kiolvasztott erdei bogyós gyülmölcs levével együtt
1 ek Dia-wellness vaníliás főzős pudingpor (20 g)
2,5 dl light laktózmentes tej (lehet más tej is vagy növényi tej is)
1 ek Dia-wellness cukorhelyettesítő
Zabkorpa polenta hozzávalói:
100 g zabkorpa
0,5 dl tej
1 db S-es tojás (ha nem számít a kalória neked, akkor tojás helyett mehet nyugodtan 1 ek teavaj)
1 ek Dia-wellness cukorhelyettesítő
Gyümölcslevest a szokás módon elkészítem: A gyümölcsöt elkeverem az édesítőszerrel, a pudingport kikeverem a tejjel, a két részt összeöntöm, ezután forrásig főzöm. Hűtöm, jelen esetben melegen lesz fogyasztva.
A zabkorpa polentához a zabot elkeverem a tojással (vagy vajjal), tejjel, hagyom állni 10 percet. Sütőpapírral bélelt picike tepszibe teszem, szétsimítom. 190°C-on sütöm 10 percet.
Tetszőleges kockára vágom, gyümölcslevessel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése