Hozzávalók:
300 g afrikai harcsa filé
1 db kápia paprika
4 nagy fej csiperke gomba (200 g)
1 nagy csipet szárított vargánya
sok-sok frissen őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 ek olivaolaj
A gombát apróra vágom, ahogy a kápia paprikát is, hozzáadom a szárított vargányát. 1 ek olajon addig sütöm, amíg minden vizet elpárologtat.
Egy kis serpenyőt olivasprével kifújok, vöröshagyma szeletekkel kirakom. Ráfektetem a sózott, halfűszerrel meghintett harcsa filét. A halat befedem a gombás cuccal.
Előmelegített sütőben 220 °C-on sütöm, amíg a hal láthatóan átsül.
A halnak a kétféle erdei gombától igazi erdő íze és illata lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése