Hozzávalók:
10 dkg gluténmentes szénhidrát-csökkentett kenyér és péksütemény liszt
10 g facsart citromlé
1,5 g só
1 tojás
70 g víz
15 g kókuszolaj
Töltelék:
6 db aszalt paradicsom apróra vágva
2 dkg sárga cheddar sajt reszelve
A kifli hozzávalóit alaposan elkeverem, hagyom állni kb 5 percig addig a sütőt előmelegítem 200°C-ra.
Három felé osztom a tésztát (a képen dupla adag van, mert egy tésztából mást is készítettem), Vékonyra kinyújtom, aprított aszalt paradicsomot és sárga cheddart elosztom rajtuk. Feltekerem, úgy, hogy a vége elvékonyodjon, meghajlítom, kívülről vékonyan lekenem olivával. 40 percet sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése