Tészta hozzávalói:
Egy őzgerinc forma, fólia
10 dkg jelölten gluténmentes zabpehely
20 dkg laktózmentes túró
1 ek 4x-es erősségű édesítőszer
2 ek cukormentes kakaópor
Citrusos krémhez:
50dkg sütőtök
2,5 dl frissen facsart narancslé rosttal együtt
2 narancs reszelt héja
1 tk őrölt szegfűszeg
1 ujjnyi friss gyömbér reszelve
1/2 citrom facsart leve
1 citrom reszelt héja
2 ek 4x-es édesítőszer
2 zcs zselatin fix
A Tészta hozzávalóit jól eldolgozom, fóliával bélelt őzgerincben egyenletesen elnyomkodom.
A krém hozzávalóit felfőzöm, botmixerrel turmixolom.
Én nyers tököt használtam, mert nem volt időm megsütni, ha elősütött tököt használsz, az még jobb, akkor csak egyet forralj rajta. A zselatin fixet keverd csomómentesre egy kis krémmel, majd add hozzá az egészet és öntsd bele a formádba. Tedd hűtőbe legalább egy órára, Én este készítettem és csak másnap kezdtem meg.
Egész mennyiség:
Kalória: 1009 Kcal
Szénhidrát: 140g
Fehérje: 56,5g
Zsír: 18,5g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése