500 g csiperke gomba
1 ek szárított chili paprika
3 ek jelölten gluténmentes szójaszósz
1 tk akácméz
1 tk szilárd kókuszzsír
2 ek száraz mungóbab
1 bocskor paprika
A mungóbabot felteszem sós vízben főni.
A gombát hámozom. A kókuszzsírt felolvasztom, elkeverem a szójaszósszal, sóval, mézzel és a chili őrleménnyel. Tapadásmentes forró serpenyőben a chilis szószban átforgatott gombákat lesütöm. Kb 10-15 perc elteltével a gomba elkészül, ezután a kockázott paprikát is lekaramellizálom, hozzáadom a gombához, ha bab is puha, szűrőkanállal kiszedem a vízből és a gombára kanalazom.
Egészmennyiség:
Kalória: 459 Kcal
Szénhidrát: 48,7g
Fehérje: 30g
Zsír: 15,8g - telített 13,6g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése