Hozzávalók:
0,5 l víz
2 ek szárított hibiszkusz virág
5-6 db eper
2 lime
1/2 citrom
2 ek négyszeres erősségű édesítőszer (vagy bármi más ízlés szerint, ne legyen túl édes)
Szódavíz vagy bubis ásványvíz (partyra száraz pezsgő)
Forró, lobogó vízben elkeverem a hibiszkusz virágot, elzárom alatta a főzőlapot és hagyom hülni, közben szépen kiázik.
Amikor kihűlt a tea, leszűröm, hozzáfacsarok 1/2 citromot, 1 limot, belekeverem az édesítőszert és beteszem a hűtőbe.
Koktélhoz pezsgős poharakat veszek elő, epret, limot darabolok bele, félig öntöm a poharat koktéllal, száraz pezsgővel vagy nálunk hideg szódavízzel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése