1 tepsi mascarponéval a tetején: 3885 Kcal és 301,3 Ch1 kocka: 136 Kcal és 8,8 Ch
Hozzávalók:30 dkg zabpehely kávédarálón átdarálva15 dkg dió aprítva40 dkg répa reszelve sajt reszelőn5 dkg kókuszreszelék1 tk fahéj3 narancs leve+reszelt héja1,5 dl olivaolaj4 tojás5 dkg DiaWellnes negyedannyi cukorhelyettesítő vagy bármi más édesítő1 zcs sütőportetejére 250 g laktózmentes mascarpone+fahéj
Hozzávalók:30 dkg zabpehely kávédarálón átdarálva15 dkg dió aprítva40 dkg répa reszelve sajt reszelőn5 dkg kókuszreszelék1 tk fahéj3 narancs leve+reszelt héja1,5 dl olivaolaj4 tojás5 dkg DiaWellnes negyedannyi cukorhelyettesítő vagy bármi más édesítő1 zcs sütőportetejére 250 g laktózmentes mascarpone+fahéj
Mielőtt hozzáfogok, bemelegítem a sütőt 170 °C-ra alsó-felső sütésre.
Mindent egymás után egy nagyobb tálba teszek és alaposan összekeverem, én kézzel csináltam, mert úgy éreztem, hogy biztosan elkeveredik minden.
Kibélelek egy 31x39 cm-es tepsit sütőpapírral és ráöntöm a masszát, kézzel elsimítom egyenletesen. 45’ percig sütöm. Amikor kisült és kihűlt 35 darabra vágom.
Aki kér rá annak fahéjas mascarponét teszek rá, de anélkül is nagyon finom. Lehet sütni hagyományosan tortaformában is úgy magasabb lesz, tűpróbáig kell sütni. Szerintem így könnyebb szeletelni, adagolni és dobozban tárolni.
Mindent egymás után egy nagyobb tálba teszek és alaposan összekeverem, én kézzel csináltam, mert úgy éreztem, hogy biztosan elkeveredik minden.
Kibélelek egy 31x39 cm-es tepsit sütőpapírral és ráöntöm a masszát, kézzel elsimítom egyenletesen. 45’ percig sütöm. Amikor kisült és kihűlt 35 darabra vágom.
Aki kér rá annak fahéjas mascarponét teszek rá, de anélkül is nagyon finom. Lehet sütni hagyományosan tortaformában is úgy magasabb lesz, tűpróbáig kell sütni. Szerintem így könnyebb szeletelni, adagolni és dobozban tárolni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése