0,5 kg laktózmentes túró
3 ek 4x-es erősségű édesítőszer darálva (vagy ízlés szerint más édesítő)
20 dkg kókuszreszelék 2/3-a
3 ek kakaópor
1dr oetker vanília aroma
1/2 dr oetker rumaroma
Kókusz tejszín 2-4 ek. Sűrű fajta, ne a folyósabb legyen, én konzervest használok.
20 dkg kókuszreszelék 2/3-a
3 ek kakaópor
1dr oetker vanília aroma
1/2 dr oetker rumaroma
Kókusz tejszín 2-4 ek. Sűrű fajta, ne a folyósabb legyen, én konzervest használok.
Túrót keverd ki az édesítővel, kókuszreszelékkel és vedd kettőbe. Az egyik felébe kakaópor, rumaroma és kókusz tejszín megy.
A másik felébe vanília aroma és ha nem elég lágy kókusz tejszín.
Kézzel dolgozd, mert ugy érzed, hogy mennyire áll egybe a massza. Tejszínnel tudod lágyítani 1-2ek elég hozzá, ne legyen folyós.
A másik felébe vanília aroma és ha nem elég lágy kókusz tejszín.
Kézzel dolgozd, mert ugy érzed, hogy mennyire áll egybe a massza. Tejszínnel tudod lágyítani 1-2ek elég hozzá, ne legyen folyós.
Nyújtsd ki a vékony lapokra a masszát egymás mellett, ha szakadozott a széle kés hátuljával v. palacsintaforgatóval igazíthatod vissza.
Borítsd egymásra a két tésztát és tekerd fel, szilkon nyújtólappal v. sütőpapírral könnyen megoldható. Maradék kókusszal szórd be, pihentesd hűtőben 15 percet.
Borítsd egymásra a két tésztát és tekerd fel, szilkon nyújtólappal v. sütőpapírral könnyen megoldható. Maradék kókusszal szórd be, pihentesd hűtőben 15 percet.
Nyujtófával csak óvatosan, ne nagyon nyomva nyujtsd.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése