0,5 kg pulyka darálthús
300 g szeletelt csirkemell sonka (szalámi)
2 dob laktózmentes szeletelt trapista
Kis fej brokkoli
1,2 lilahagyma
5 tojás
1 ek gluténmentes zabpehely liszt
Só, fehérbors
2 dob laktózmentes szeletelt trapista
Kis fej brokkoli
1,2 lilahagyma
5 tojás
1 ek gluténmentes zabpehely liszt
Só, fehérbors
A darálthúst összekeverem 1 tojással, pici sóval, kb 1 kk fehérborssal és 1 ek zabpehelyliszttel. Őzgerinc formát zsírpapírral kibélelek, belenyomkodom a húst.
Ráteszem a szalámit, sajtot, sós vízben főtt brokkoli rózsákat, kockázott lilahagymát. Ráöntöm a maradék enyhén sózott, felvert 4 tojást.
Ráteszem a szalámit, sajtot, sós vízben főtt brokkoli rózsákat, kockázott lilahagymát. Ráöntöm a maradék enyhén sózott, felvert 4 tojást.
200°C-on addig sütöm, amíg keménynek nem érzem a közepét megütögetve.
Kifordítom egy kis tepsibe beszórom reszelt sajttal vagy lapsajttal fedem és még negyed órát sütöm.
Kifordítom egy kis tepsibe beszórom reszelt sajttal vagy lapsajttal fedem és még negyed órát sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése