0,5 kg csirkemell
0,5 kg laskagomba lehet 1 kg is
2-3 ek gluténmentes szójaszósz
1 marék mazsola
Kakukkfű
1 tk méz
2-3 ek olivaolaj
Só
2-3 ek gluténmentes szójaszósz
1 marék mazsola
Kakukkfű
1 tk méz
2-3 ek olivaolaj
Só
A gombát nagyon forró serpenyőben olíván lepirítom. Amikor már szép színes hozzáadom a mazsolát és a szójaszószt, ezzel tovább sütöm teljes hőfokon.
Kiszedem a mazsolás laskát, ha elfogyott az olíva akkor kevéssel pótlom, ráteszem a szeletelt csirkemelleket. Telje hőfokon sütöm a fent lévő oldalt sózom, mézzel csorgatom. Szórok rá kakukkfüvet. Végül összesütnöm a laskagombával.
Kb 20-25 perc alatt kész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése