Hozzávalók3 db csirkecomb filé (bőr nélkül)
Két ujj vastag zeller gyökér, de abból a tenyér nagyságú szeletből
2 babér levél
Csipet köménymag
Só
1 doboz friss bébi spenót
100 g főtt házi zablisztes tészta
Két ujj vastag zeller gyökér, de abból a tenyér nagyságú szeletből
2 babér levél
Csipet köménymag
Só
1 doboz friss bébi spenót
100 g főtt házi zablisztes tészta
A csirkecomb és a zellert csíkokra szeletelem, az egészet egy lábasba rakom. Megsózom, fedő alatt csak úgy ahogy van elkezdem lepárolni. Amikor a comb elég levet ereszt, hozzáadom a babérlevelet és a köménymagot. Addig párolom, amíg a hús megfől, én egyszer öntöttem hozzá 0,5 dl vizet.
Végén egyszerre hozzáadom a spenótot és a kifőtt zab tésztát. Csak egyet keverek rajta és kb ennyi.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése