Roládhoz:
2 ek spenót püré
1 ek zabliszt
3 db tojás
nagyon kevés olaj sütéshez
só
Töltelékhez:
paradicsom
2 ek tonhal
1/2 kis doboz túró
1/2 kis doboz joghurt
A rolád hozzávalóiból híg omlett alapot készítek, 2 ek olajon az egész mennyiséget kisütöm, az omlettel ellentétben ezt palacsinta forgatóval meg is fordítom egyszer. Tányérra teszem, hagyom kihűlni.
A túrót kikeverem joghurttal, sót nem teszek hozzá, mert a tonhal nekem elég sós, megkenem vele az egész lepényt. Közepére paradicsomokat teszek, köré igazítom az alaposan lecsorgatott tonhalat és jó szorosan feltekerem. Beteszem hűtőbe legalább fél órára így könnyebb lesz feltekerni és szeletelni. Ha nem akarod szeletelni akkor azonnal is fogyasztható. Ujjnyi vastagra szeletelem, nekem 8 szelet és 2 vége lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése