Hozzávalók:
260 g karfiol (annyi maradék volt a hűtőben)
100 g Dia-wellness penne tészta csökkentett szénhidrát tartalommal.
10 dkg sajt
2 dob (300 g) joghurt
petrezselyemzöld
1/2 db (90 g) zöld paprika
A karfiolt és a tésztát is megfőzöm.
Egy kis tepsit kifújok oliva sprével, ráfektetem a főtt tésztát, erre pedig a főtt karfiolt.
A reszelt sajtot elkeverem, a joghurtokkal, sóval, apró kockára vágott paprikával, és petrezselyem zölddel. Az egész rakottast befedem ezzel az öntettel, 200°C-on aranybarnára sütöm.
Egész mennyiség 2 adag:
Kalória: 891 Kcal
Fehérje: 57,1 g
Zsír: 42,2 g
Szénhidrát: 62,1 g
A karfiolt és a tésztát is megfőzöm.
Egy kis tepsit kifújok oliva sprével, ráfektetem a főtt tésztát, erre pedig a főtt karfiolt.
A reszelt sajtot elkeverem, a joghurtokkal, sóval, apró kockára vágott paprikával, és petrezselyem zölddel. Az egész rakottast befedem ezzel az öntettel, 200°C-on aranybarnára sütöm.
Egész mennyiség 2 adag:
Kalória: 891 Kcal
Fehérje: 57,1 g
Zsír: 42,2 g
Szénhidrát: 62,1 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése