Ma megint a maradék étel dicsérete volt nálunk vacsira. Annyi sok csirkecombot sütöttem, hogy már senkinek nem kellett csak úgy magában, ráadásul a hűtőben árválkodott fél fej karfiol, gondoltam ezekből valamit majd csak kihozok, de közben sütőtakarításban voltam. És akkor felvillant a lámpafény, van nekünk egy régi ezeréves melegszendvics sütőnk az a hagyományos, nem összenyomós fajta..na, ez lesz a mai nap megoldása, Én egy zseni vagyok!
Hozzávalók:
80 dkg sült csirkecomb
20 dkg karfiol
10 dkg juhtúró
egy autentikus melegszendó sütő
A csirkecombokról a húst leszedem, nagy darabokban, a karfiol sótlan vízben megfőzöm -azért sótlanban, mert a juhtúró igen sós. Ezután már csak lerakom egy kicsi cserépedényben a rétegeket, mehet a sütőbe és a kész a villám vacsi.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése