Zabpehely liszt (gluténmentes)
3-4 tojás
Zabpehely (gluténmentes)
Kis csokor petrezselyemzöld
Natúr vegeta, só
Olivaolaj
1 kg csirkeszárny
Zabpehely (gluténmentes)
Kis csokor petrezselyemzöld
Natúr vegeta, só
Olivaolaj
1 kg csirkeszárny
A zabpelyhet durvára darálom és sütőben pár perc alatt megpirítom. Hozzádarabolom a petrezselyemzöldet, pár csipet natúr vegetát, ez lesz a zöldfűszeres gluténmentes prézlim.
A csirkeszárnyakat a kis combjánál levágom. A kis combnak levágott részénél bevágom az inakat csontmentén, így egy kis nyalókát kapok.
Sózott, vegetázott vízben 5 percet főzöm.
Eztuán panírozom a szokásos módon. Liszt, vegetás-sós tojás, fűszeres prézli.
Kevés olivaolajban kisütöm, nem kell, hogy csurig lepje.
Sózott, vegetázott vízben 5 percet főzöm.
Eztuán panírozom a szokásos módon. Liszt, vegetás-sós tojás, fűszeres prézli.
Kevés olivaolajban kisütöm, nem kell, hogy csurig lepje.
Házi pizza szósszal mártogattuk. Receptjét itt megtalálod a télies albumba.
Természetesen a csirkeszárny másik fele is ki lett rántva.
Természetesen a csirkeszárny másik fele is ki lett rántva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése