Nem csak köretnek, magában is igazi különlegesség. A szója allergiásoknak jó hír, hogy a kínai sült rizzsel ellentétben ebben nincs szójaszósz és csak négy hozzávaló kell hozzá.
2 dl exitic főtt rizs vagy barna rizs
300 g fenyő vargánya
Só
1ek olívaolaj
300 g fenyő vargánya
Só
1ek olívaolaj
Én szeretem az exotic rizst, mert három féle rizsből van összeválogatva, vörös rizsből, vad rizsből és fehér rizsből, ha nem kapni akkor barna rizs legyen.
A rizst sós vízben megfőzöm és kihűtöm.
A gombát lebőrözöm, mosom, nagyra kockázom és serpenyőben nagyon magas hőfokon sütöm addig, amíg felére összesül és nyálkásodni nem kezd.
Ekkor kicsit sózom és hozzáadom a hideg rizst.
Együtt sütöm még 3-4 percig magas hőfokon.
A rizst sós vízben megfőzöm és kihűtöm.
A gombát lebőrözöm, mosom, nagyra kockázom és serpenyőben nagyon magas hőfokon sütöm addig, amíg felére összesül és nyálkásodni nem kezd.
Ekkor kicsit sózom és hozzáadom a hideg rizst.
Együtt sütöm még 3-4 percig magas hőfokon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése