Egyszerűen nagyszerű.
Ropogós, fűszeres karfiol sült húsok mellé.
Most a karfiolon lesz a lényeg, kicsit más megvilágításban. A karfiol közepén lévő apróbb rozsákat valahogy senki nem szereti rántogatni, ez az a rész ami levesbe szokott landolni már, ha nem felejti el az egyszeri beletenni a levesbe.
kipróbálom, biztosan finom. nagyon szeretem, és gusztusos !
VálaszTörlésKöszönöm ez nekem ujj.Már ugyis minden étel ,köret izetlennek és száraznak tünik.A karfiolban sütés után is marad némi nedvesség,és ropogósság mellet gondolom szaftosabbnak tünik.Kiprobálom
VálaszTörlésKipróbáltam, nagyon finom lett. Sütöttem mellé egy szelet füstölt sonkát és egy tükörtojást. Nagyon finom és laktató ebédem volt. Köszönöm a receptet! 😊
VálaszTörlésNagyon finom még hús nélkül is.
VálaszTörlésFinom. De ha blansirozas, elofozes után nem olajban sutod ki hanem olaj nélküli sütőbén meg dietasabb, egészségesebb.
VálaszTörlésMár kapható 10.000 Ft kurol Nekem is van.ketesgelj, neten több típust is találsz.