Valahogy annyira, de annyira elkezdtem unni a csirkehúst, hogy muszáj volt valamit kitalánom, amivel kívánatosabb lesz számomra és a család számára is. Így jött az ötlet a jó öreg pácolt szaftos csirkémre biztos nem fogunk nemet mondani.
Eszembe jutott, hogy mézet kell hozzá használnom, meg is néztem gyorsan a Glikémiás indexét és kiderült, hogy 50-55 között van, vagyis éppen ugyan, de az alacson tartományban esik ami azt jelenti, hogy jár jelentős vércukor emelkedéssel.
1426 Kcal / 43,7 Ch
3 egész faros csirkecomb
5 ek jelölten gluténmentes szójaszósz
1 tk só
2 ek akác méz
1 ek olivaolaj
5 ek jelölten gluténmentes szójaszósz
1 tk só
2 ek akác méz
1 ek olivaolaj
A csirkecombokat kettévágom, bepácolom a fenti hozzávalókkal
3 órára, időnként jól átkeverem.
Jénaiban az összes páccal együtt 200°C-on sütöm, 15 percenként átforgatva, amíg karamellizált sötét színű nem lesz minden oldala.
Vegyes salátával ettük( paradicsom, paprika, uborka, olivaolaj, só) de sajnos azt már nem tudtam lefénykézeni
3 órára, időnként jól átkeverem.
Jénaiban az összes páccal együtt 200°C-on sütöm, 15 percenként átforgatva, amíg karamellizált sötét színű nem lesz minden oldala.
Vegyes salátával ettük( paradicsom, paprika, uborka, olivaolaj, só) de sajnos azt már nem tudtam lefénykézeni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése