1631 Kcal / 16,1 Ch
5 db ujjnyi vastag marhahús
Páchoz:
1 rozmaring ág
2 ek őrölt zsálya, ha van friss
2-3 csipet őrölt fekete bors
7 ek étolaj
1 rozmaring ág
2 ek őrölt zsálya, ha van friss
2-3 csipet őrölt fekete bors
7 ek étolaj
Zöldbors öntethez
4 db újhagyma
1 étolaj
1 dob kókusz tejszín, lehet sima is
Csipet só, örölt fekete bors
2 ek ecetes zöldbors
1 ek mustár
1 ek haas étkezési keményítő
4 db újhagyma
1 étolaj
1 dob kókusz tejszín, lehet sima is
Csipet só, örölt fekete bors
2 ek ecetes zöldbors
1 ek mustár
1 ek haas étkezési keményítő
Sütés előtti nap a marhahúst bepácolnom a fenti páccal.
Sütés napján forróra hevített serpenyőbe teszem a pácolthúst, mindkét oldalát 5-5 percig sütöm, közben nem nézegetem. Utólag sózom.
Sütés napján forróra hevített serpenyőbe teszem a pácolthúst, mindkét oldalát 5-5 percig sütöm, közben nem nézegetem. Utólag sózom.
Zöldbors öntethez a hagymát lepirítom az olajon, hozzáadom az ecetes zöldborsot, mustárt, csipet sót, csipet őrölt fekete borsot.
Felöntöm a kókusztejszínnel, pár percig főzöm. Hőkiegyenlítéssel a végén behabarom étk.keményítővel.
Felöntöm a kókusztejszínnel, pár percig főzöm. Hőkiegyenlítéssel a végén behabarom étk.keményítővel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése