2707 Kcal / 387,9 Ch
30 db
0,5 kg fehér tönköly liszt
1 tk laktózmentes vaj
2,5 dl laktózmentes tej
1/2 zcs por élesztő
1/2 citrom héja
1 tojás
1 tk laktózmentes vaj
2,5 dl laktózmentes tej
1/2 zcs por élesztő
1/2 citrom héja
1 tojás
Töltelékek:
10 dkg édesítővel datált mák
1ek fehér tönköly liszt
10 dkg édesítővel datált mák
1ek fehér tönköly liszt
5 ek kakaópor
2 ek édesítőszer 1 ek fehér tönköly liszt
2 ek édesítőszer 1 ek fehér tönköly liszt
Kalács hozzávalóiból kelt tésztát készítek. Két részre osztom, felébe a liszttel elkevert mákot teszem, a tészta másik felébe édesítős kakaópor és rászórom a lisztet.
A liszt nem engedi a tölteléket szétfolyni a tepsin, nem érzik majd a végén egyáltalán.
180°C-on 20 percet sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése