Hozzávalók:➡️3 db csirke felső comb filé (420 g)
➡️140 g sárgarépa
➡️410 g nem túl érett ananász
➡️150 színes, vastag húsú paprika
➡️1 dl víz
➡️Só
➡️Szójaszósz
➡️Gyömbér (reszelve)
➡️1 ek 4x-es erősségű édesítőszer
➡️1 púpos tk 50-es ch csökkentett Dia-Wellness liszt.
➡️140 g sárgarépa
➡️410 g nem túl érett ananász
➡️150 színes, vastag húsú paprika
➡️1 dl víz
➡️Só
➡️Szójaszósz
➡️Gyömbér (reszelve)
➡️1 ek 4x-es erősségű édesítőszer
➡️1 púpos tk 50-es ch csökkentett Dia-Wellness liszt.
Minden hozzávalót felaprítok, kockázok, reszelek.
Felhevítek egy tapadásmentes serpenyőt, beleteszem a kockázott húst, kérgesre pirítom.
Hozzáadom az összes többi hozzávalót, a víz és a liszt kivételével. Fedő alatt párolom, ha nagyon fogyna alóla a lé, akkor tegyél hozzá vizet, nekem 1 dl-re volt szükségem. Felforralom.
Félrehúzom a hőröl, kis helyet készítek a serpenyőben a hús, zöldségek és ananász félrehúzásával. Ide szórom a ch csökkentett lisztet, csomómentesre keverem, majd átforgatom az egészet, még egyet forralok rajta és kész.
*Ha tapadásmentes a serpenyőd nem lesz szükség zsiradékra, a húsból jön ki amennyi kell, és levet is fog ereszteni, nem ég le.
*Ha félérett az ananász, akkor nem kell ecettel tovább savanyítani.
*Szójaszósz elhagyható.
*Ha félérett az ananász, akkor nem kell ecettel tovább savanyítani.
*Szójaszósz elhagyható.
Köret: adagonként 2 púpos ek főtt, natúr vegyes rizs.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése