Hozzávalók:
25 dkg afrikai harcsa filé
10 dkg zöldbab
70 g vastag húsú paprika
15 dkg laktózmentes reszelt trappista
halfűszer só
frissen őrölt tarka bors
oliva spray
A harcsa filét lapján kettévágom, befűszerezem, sózom, borsozom. Megrakom a sajt harmadával, ráteszem a zöldbabot, paprikát, megint sajtot, a másik darab harcsa filét.
Lefújom a tetejét oliva sprayvel.
Sütőpapírral bélelt kicsi tepsibe vagy jénaiba teszem. Ha van a jénainak teteje ráborítom, ha nincs sütőpapírral lefedem.15 percet sütöm 220°C-on. Kieszem rászórom a maradék sajtot, újra visszateszem 180°C-ra még 5 percre.
Kalória: 816 Kcal
Szénhidrát: 9,0 g
Fehérje: 79,2 g
Zsír: 49,6 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése