Nálam a három nappal ezelőtti szénhidrát csökkentett Sacher muffin maradéka 20 dkg (de lehet piskóta is) Sacher muffinom
4 tojás
40 g (fél zcs) Szafi reform narancsos-vaníliás pudingpor
5 dkg laktózmentes tej
1 csapott ek 4x-es erősségű édesítőszer
1 csapott ek kakaópor
1 vanília rúd
1 kocka Lindt étcsoki
A muffinokat feltépkedem nagy darabokra. Felfőzöm 1 dl tejben az 1/2 vanília rúd kapart belsejét, ezzel a muffinokat meglocsolom.
Amíg ázik elkészítem a krémet:
A pudingport a 4 tojás sárgájával az édesítőszerrel és a maradék vanília rúddal felfőzöm 4 dl tejben. Óvatos nagy mozdulatokkal hozzákeverem a 4 tojás keményre felvert habját. Fele krémhez keverem a kakaóport a másik fel natúr marad. A muffinokat a két krémmel rétegezve tálba teszem, reszelt étcsokival díszítem.
Az egész tál =6 adag
Kalória: 505 Kcal
Szénhidrát: 81 g
1 adag:
Kalória: 84 Kcal
Szénhidrát: 13 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése