1018 Kcal / 70,9 Ch
0,5 kg csirkemell
1/2 db kápia paprika
1/2 cukkini
3 laktózmentes lapsajt
só
1/2 db kápia paprika
1/2 cukkini
3 laktózmentes lapsajt
só
1 cékla
1 batáta=édesburgonya
kis csokor petrezselyemzöld
bors, só
1 gerezd fokhagyma
1 ek olivaolaj
1 batáta=édesburgonya
kis csokor petrezselyemzöld
bors, só
1 gerezd fokhagyma
1 ek olivaolaj
A csirkemellet keresztben pár helyen bevagdalom, sózom. Minden vágás mentén egy szelet paprikát, cukkinit és két szelet sajtot teszek. Kis jénaiban magában, fedő nélkül sütöm kb 30 percet 200°C-on.
Közben elkészítem a meleg köretet:
Apró kockára vágom a zöldségeket. Külön-külön edényben sós vízben megfőzöm. Így nem színezik át egymást, de akár lehet egy edényben is.
Lecsepegtetem őket, egy ek oliván, fokhagymát és aprított petrezselymet futattok, ráteszem a batátát és a céklát, alaposan beborsozom, sózom.
Apró kockára vágom a zöldségeket. Külön-külön edényben sós vízben megfőzöm. Így nem színezik át egymást, de akár lehet egy edényben is.
Lecsepegtetem őket, egy ek oliván, fokhagymát és aprított petrezselymet futattok, ráteszem a batátát és a céklát, alaposan beborsozom, sózom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése