Hozzávalók 4 pohárhoz:
1 zcs (40g) vaníliás zabpudingpor
500 ml almás homoktövislé (100%gyümölcstartalmú, hozzáadott cukor mentes)
1 ek 4x-es erősségű édesítőszer
1 zcs zselatin fix
200 ml laktózmentes habtejszín
1 púpos tk 4x-es erősségű édesítőszer
A zabpudingport az 1 ek édesítőszerrel és a homoktövises-almalével felfőzöm. Hagyom kihűlni.
Felverem az 1 tk édesítőszerrel a habtejszínt.
A pudingkrémhez keverem a zselatinfixet, ezt a keveréket sok kicsi adagban óvatosan a felvert habtejszínhez keverem úgy, mintha egy piskótát készítenék.
4 pohárba adagolom a krémet, hűtőben hűtöm legalább 20 percet.
1 pohár:
Kalória: 246 Kcal
Zsír: 15,6 g
Fehérje: 2,2 g
Szénhidrát: 26,5 g
A recept hozzávalói nem cserélhetők le.
Kihűlt, még meg nem dermedt állapotában is isteni finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése