Nálam elég sokszor fordul elő, hogy későn érek haza ilyenkor az egyik kedvenc egytálam kerül bevetésre. Csak így fitten, könnyedén, lazán és gyorsan, de jó melegen, hogy megnyugodjon a gyomor is végre.
Hozzávalók:
200 g afrikai harcsa
2 marék fagyos zsenge zöldborsó (60 g)
300 g csiperke
5 kis db paradicsom
2 db újhagyma
2 db babérlevél1 ek édesnemes fűszerpaprika
frissen őrölt tarka bors
só
1 kk kókuszolaj
A kókuszolajon lepirítom az aprított gombát, és az aprított újhagymát. Hozzáadom paradicsomot, halat, babérlevelet, fűszerpaprikát, sót, borsot. Egyet sütök rajta, felengedem vízzel ami éppen ellepi. Hozzáadom a fagyos borsót. Teljes hőfokon fedő nélkül sűrűre főzöm.
Ez az étel is fagyasztható, ha előre tervezős vagy, nyugodtan főzd le előre, amikor hazaérsz vagy munkába viszed magaddal csak fel kell melegítened.
Egész mennyiség:
Kalória: 472 Kcal
Fehérje:51,8 g
Zsír: 14 g
Szénhidrát: 22,8 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése