Hozzávalók:
60 g szárzeller
20 g újhagyma
150 trikolor paprika
100 g főtt csicseriborsó
1 tk kókuszolaj
1 tk lenmag
Én maradék szárzellert használtam, mert semmit nem szeretek kidobni, a megbarnult végét levágtam a többi tökéletes volt így felaprítottam a hagymával, paprikával, kókuszolajon legmagasabb hőfokon sütöttem. 5 perc múlva hozzáadtam a főtt csicseriborsót, fedő alatt tovább sütöttem, amikor a csicseriborsó is elkezdett pirulni, megsóztam, szórtam rá lenmagot. Addig sütöttem rázogatva az egészet, amíg a paprika el kezdett puhulni.
Körülbelül 10 perc alatt elkészült az egész.
Egész mennyiség:
Kalória: 297 Kcal
Fehérje: 11,6 g
Zsír: 9,5 g
Szénhidrát: 39,2 g
*IR, PCOS, fogyás esetén: lassú felszívódású ch-ot tartalmaz és alacsony kalória emellé, vacsorára tökéletes.
*Gastrítis, gyomorfekély, GERD betegségekben akut, fellángolt szakaszban lenmag nélkül. Az újhagymát sütés előtt le kell sózni, szabad levegőn hagyni, amíg levet ereszt, kinyomkodni és ezután mehet a többi folyamat.
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése