Hozzávalók:
25 dkg graham liszt
1/2 zcs por élesztő
1 tojás
5 dkg laktózmentes margarin
2 dl laktózmentes tej
1 tk só
20 dkg reszelt laktózmentes trappista
+ tojás kenéshez
Az élesztőt pici cukorral langyos tejben felfuttatom. Hozzáadom a liszthez a tejet, tojást, margarint, alaposan kidolgozom. Nagyon lágy tésztát kapok, mivel a liszt meglehetősen daraszerű szemcsés, így kicsit tovább tart kézzel kidagasztani. Kelesztem duplájára. Grahammel szórt lapon oválisra nyújtom a kis bucikat. Képek szerint töltöm sajttal és tekerem.
Lekenem tojással, 170°-on sütöm 30 percet.
Egész mennyiség 8 nagy darab: 2070 Kcal / 129g Ch
1 db: 259 Kcal / 16g Ch
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése