Hozzávalók:
Katalán ragu csilipaprikával feltúrbózva
40 dkg filézett csirkecomb
1 gerezd fokhagyma
1 ek étolaj
8 dkg laktózmentes sajt
4 db Tortilla lap
Paradicsom szószhoz:
2 dkg laktózmentes sajt
1 dl paradicsompüré
zöldfűszer nálam snídling
1 gerezd fokhagyma
1 ek jelölten gluténmentes zabpehely
1 ek jelölten gluténmentes zabpehely
A paradicsomszószhoz a pürét elkeverem a fokhagymával, snídlinggel.
A csirkecombot nagyon apróra vágom, olajon, fokhagymával lesütöm. Sózom hozzákeverem a Katalán raguhoz. Én csak a kétharmadát használtam fel, de lehet akár az egészet is, az egésszel számolok.
Hozzáadom a reszelt sajtot, Tortillába tekerem és sütöm 200°C-on 10-15 percet, sütőből kivéve, leöntöm paradicsom szósszal, kevés reszelt sajttal, visszateszem a sütőbe amíg a sajt megolvad.
Ha nem akarsz fokhagymát a szószba, akkor kihagyhatod, tegyél bele inkább csiliporból egy keveset.
Négy adag: 1908 Kcal / 129g Ch
1 adag:477 Kcal / 32g Ch
1 adag:477 Kcal / 32g Ch
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése