1087 Kcal / 31 Ch
Nemrég találtam a bioboltban egy számomra új fűszerkeveréket Mucho Macho névre hallgat, gondoltam ezt ki kell probálnom. Igazából nincsenek nagy titkos összetevői, bárki otthon is elkészítheti. A lényege, hogy veszett csípős lett a hús, pont annyira, hogy a bennem lévő nátha gyöngyözve örökre kipárolgot a homlokomból.
1 kg csirkemell
2 dl laktózmentes tej
Bors, só
Mucho Macho fűszerkeverék (fényképen az összetevői)
2 jalapeno paprika
10 dkg laktózmentes sajt
2 dl laktózmentes tej
Bors, só
Mucho Macho fűszerkeverék (fényképen az összetevői)
2 jalapeno paprika
10 dkg laktózmentes sajt
A csirkemellet lapján elvágom, borsozott, sózott tejbe áztatom fél órára, így nagyon finom omlós lesz a hús.
Jénait enyhén olajozok, a húsok mindkét oldalát fűszerezem, sót én már nem tettem újra rá, mert a sajt elég sós+ a tejből szívott magába eleget.
Fedő alatt kb 20-25 percet sütöm 200°C-on. Beszórom reszelt sajttal, ráteszem a karikázott jalapenos paprikát és még 15 percig sütöm 180°C-on fedő nélkül.
Jénait enyhén olajozok, a húsok mindkét oldalát fűszerezem, sót én már nem tettem újra rá, mert a sajt elég sós+ a tejből szívott magába eleget.
Fedő alatt kb 20-25 percet sütöm 200°C-on. Beszórom reszelt sajttal, ráteszem a karikázott jalapenos paprikát és még 15 percig sütöm 180°C-on fedő nélkül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése