Hozzávalók:
0,5 kg filézett csirkemell
I: 2 ek francia mustár (darabos mustár)
II: Szemes vegyes bors (malom)
III: 125 g laktózmentes joghurt (kis doboz vagy)
himalaya só
kb 1 ek olivaolaj
kb 0,5 dl víz
A csirkemelleket lesózom, bekenem a darabos mustárral, alaposan megszórom frissen őrölt vegyes szemes borssal.
Egy serpenyőt kikenek olivaolajjal, nálam 5 spricc oliva spray ment bele, beleteszem a pácolt húsokat, párszor megforgatom és lesütöm. Amikor kezd pirulni ráhalmozom a joghurtot. Fedő alatt párolom, ha kezdi elfőni a szaftot, de még a hús nem puha, akkor, felöntöm 0,5 dl vízzel. A lényeg, hogy sűrű szaftot kapj a végén.
Bármilyen körettel tálalható.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése