Hozzávalók:
50 dkg filézett afrikai harcsa
só
1 db Tv paprika
1/2 db bocskor paprika
150 g rókagomba
2 hatalmas fej csiperke
rozmaring ág
1 tk kókuszolaj
A harcsát megmosom és sózom.
Jénait kókuszolajjal kikenek, belekarikázom a Tv paprikát, ráteszem az afrikai harcsát, beborítom az alaposan mosott gombákkal, bocskorral és a rozmaringgal.
180°Cos sütőben sütöm 20 percet, a keletkezett levet óvatosan leöntöm, a sült zöldségeket leszedem a tetejéről. Olajjal kicsit átpriccelem és még 15 percig sütöm, hogy tényleg sült hal íze legyen, ne pedig főtt.
Egész mennyiség: 675 Kcal / 20,5g Ch / 19,9g Zsír - telített 7,4g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése