Hozzávalók:
1 szelet friss norvég lazac filé (300 g)
1/2 bocskor paprika
2 dkg sótlan mandula
citrom
himalája só
2 ek kókuszolaj
A halat lesózom egy órára a hűtőbe teszem. Van, aki már itt citromozni is szokta, én szeretem a hal ízét, így csak evés előtt éppen pár cseppet szoktam rá csorgatni.
A bocskorpaprikát a kókuszolajon lesütöm, majd kiveszem. Ebben a sült kókuszolajban kisütöm a lazacot, a mandulával együtt. Kétszer szoktam összesen forgatni a halat. Csíkokra vágott paprikával és mandulával beborítom.
Egész menyiség:
Kalória: 773 Kcal
Szénhidrát: 7g
Fehérje: 72,5g
Zsír: 51g - telített 26g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése