Hozzávalók:
25 dkg laktózmentes túró
2 ek = 25g jelölten gluténmentes zabpehely
1 tojás
3 ek Eritrit
10 dkg dió
1/2 zcs Szafi reform Bourbon vaníliás pudingpor
2,5 dl laktózmentes tej
A diót nagyobb darabokra töröm és megpörkölöm, a pörkölés nagyon fontos az adja meg az igaziízét. A túrót kikeverem a tojással, édesítővel darált pörkölt dióval, és a zabpehellyel. Szokásos gombócokat készítek szám szerint 14-et.
Laktózmentes joghurttal kikent jénaiba teszem.
10 percig sütöm 180°C-on, kiveszem és leöntöm a felfőzött pudinggal. Megszórtam maradék darabos pörkölt dióval és vissza a sütőbe még 20 percre.
Egész mennyiség:
Kalória: 1224 Kcal
Szénhidrát: 51g
Fehérje: 69g
Zsír: 83g -telített 19g
1 db:
Kalória: 87Kcal
Szénhidrát: 3,6g
Fehérje: 4,9g
Zsír: 5,9g - telített 1,4g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése