Hozzávalók
4 db felső comb filézve, kockázva
1 dob 150g natúr laktózmentes joghurt
10 dkg gorgonzola (kéksajt)
csipet só
1 ek mustár, nálam szemes mustár, de lehet sima is
1 tk olivaolaj
Tapadásmentes serpenyőben a mustárral, sóval elkevert csirkecombokat olivaolajon lesütöm, amikor minden oldala szépen megsült, hozzáadom joghurtot és egy joghurtos pohárnyi vizet. Fedő alatt párolom közepes hőnél. Addig pótolom a vizet amíg meg nem puhul a hús, ezután hozzáadom a gorgonzola 2/3-át, besűrítem és félre húzom a melegről.
Basmati rizzsel vagy sült zöldségekkel tálalom, maradék kéksajttal megszórom.
Egész mennyiség köret nélkül:
Kalória: 941 Kcal
Szénhidrát: 13,9g
Fehérje: 104,7g
Zsír: 46,7g

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése