Hozzávalók:
2 Idared alma
20 dkg sült sütőtök+a sült héja is kell külön.
1 tk citomlé, hogy ne barnuljon meg az alma
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 kk Eritrit
só
50 dkg csirkemell filé
A csirkemelleket enyhén klopfolom, sózom.
Az almát nagyra reszelem, citromlével lelocsolom, a levét kinyomkodom. Az sütőtököt pürésítem botmixerrel, hozzáadom a reszelt almát, 1 csipet őrölt szegfűszeget, 1 kk Eritritet, pici csipet sót.
A húsokat megtöltöm a péppel, feltekerem akár egy töltött káposztát.
Jénaiban vagy kis cserép tálkában a tök héjával lefedbe sütöm. A tök héja nem engedi kiszáradni a csirkemellet és a karamellizált belseje nagyon finom ízt ad a húsnak.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése