1 nagy répa
1 kicsi petrezselyem
1 cukkini héja vastagon szelve
2-3 ek gluténmentes szójaszósz
1 ek olivaolaj
15 dkg sültcsirke hús (nálam maradék)
2x12 db-os rizspapír
1 kicsi petrezselyem
1 cukkini héja vastagon szelve
2-3 ek gluténmentes szójaszósz
1 ek olivaolaj
15 dkg sültcsirke hús (nálam maradék)
2x12 db-os rizspapír
Zöldségeket gyufa vékonyra szelem, oliván lesütöm szójaszósszal nagyon forró serpenyőben. Összekeverem a darabolt hússal.
Rizspapírokat kettesével vízbe áztatom éppen annyi időre amíg tekerhető puha lesz.
Betöltöm a zöldséges hússal.
Kiolajozott jénaiban 230°C-on 10-perc alatt pirosra sütöm.
Betöltöm a zöldséges hússal.
Kiolajozott jénaiban 230°C-on 10-perc alatt pirosra sütöm.
Szerintem nem kell hozzá só, mert a szójaszósz és a sülthús is sós volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése