Egy nagy csillagtök
500 g kockázott pulykacomb
1 bocskor paprika
Laktózmentes szendvics trapista
Só
Bors
Olivaolaj
Fokhagyma
Rozmaring
Kakukkfű
1tk szójaszósz (jelölten gm)
1 bocskor paprika
Laktózmentes szendvics trapista
Só
Bors
Olivaolaj
Fokhagyma
Rozmaring
Kakukkfű
1tk szójaszósz (jelölten gm)
A pulykahusit oliván elkezdem lepirítani, adok hozzá csipet sót, sok borsot, egy kis ág rozmaringot egyben, 2 gerezd fokhagymát aprítva, kakukkfüvet. Így sütöm, amíg a hús levet nem kezd engedni. Ekkor hozzáadom a darabolt bocskort és a szójaszósz, párolom amíg megpuhul, ha kemény a hús kis vizet adok hozzá, de tényleg mindig csak kicsit, mert az összes víznek a végén el kell főni szafttá.
A csillagtökből kanállal kiszedem a magot, a tökhús megmaradjon, belekanalazom a pulyka húst, közé 4 db sajtot tépkedek. Beteszem a sütőbe egy órára 180°C-ra és kész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése