Szóval nem kaptam annyi húst, mint szerettem volna, milyen meglepő, így azt a pár darab combot megsütöttem a két sáskámnak, magamnak meg improvizáltam egy sült májas tálat, mert azt is nagyon szeretem és legalább úgy eltelít, mint a csirke.
Hozzávalók:
150 g zöldbab
200 g csirkemáj
só
rozmaring
1 tk olivaolaj
1 kis darab zellergyökér kicsire reszelve
1 gerezd fokhagyma
+30 g barna bulgúr
A zöldbabot sós vízben megfőztem.
A csirkemájat feldaraboltam, így nem csapkod majd sütés közben, beletettem egy serpenyőbe, leöntöttem olivaolajjal, reszeltem rá 1 ujjnyi zellert, rozmaringot és besóztam (a csirkemáj nem keményedik meg a sótól, nyugodtan lehet sózni) . Fedő alatt készre sütöttem, mielőtt elzártam volna rápréseltem 1 gerezd fokit, átforgattam az egészet.
Zöldbabbal, bulgurral tálaltam.
Egész mennyiség:
Kalória: 430 Kcal
Szénhidrát: 33 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése