Sokarcú medvehagyma a töltött csirke sikere után stefániaként kelt új életre. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert nálam Ő a No1. zöldfűszer, de tényleg, tényleg nagyon feldobta a már-már unalmas vagdaltat.
Hozzávalók:
500 g darált hús
100 g zabpehely
2 db nyers tojás
3 db főtt tojás
1 tk só
medvehagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek édesnemes fűszerpaprika
Minden hozzávalót a főtt tojásokon kívül alaposan eldolgozok, hagyom állni a zabpehely miatt és amúgyis főnek a tojások.
Sütőpapírra teszem a massza felét, ujjammal kis vájatot készítek, belehelyezem a főtt tojásokat. Beborítom a massza másik felével, jól bebugyolálom a sütőpapírral, majd 210°C-os sütőben aranybarnára sütöm.
Egész mennyiség 15 szelet:
Kalória: 1338 Kcal
Szénhidrát: 58 g
1 szelet Medvehagymás stefánia :
Kalória: 89 Kcal
Szénhidrát: 4 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése