Oldalak

Oldalak

2020. január 9., csütörtök

Zöldségágyon sült csirkecomb

Rohanós napok kedvenc ebéde, a bedobálós csőben sült. 

Hozzávalók:
1 db cukkini
1 nagy db répa
1 szelet zeller
1 db petrezselyem
2 db felső csirkecomb bőr nélkül
2 db karfiol rózsa (fehér, lila)
1 db paprika
snídling


Minden zöldség hozzávalót nyersen tetszés szerint feldarabolok és egy jénaiba teszem. Rápakolom az alaposan besózott csirkecombokat. Az egészet vagy lefedem egy tetővel, vagy ha az nincs sütőzacskóba is lehet húzni. 

220°C-on készre sütöm.

Jó sok adag lesz, Én ebédre 3 púpos ek főtt vegyes rizzsel ettem.

Gyomorkímélő zsír/fűszermentes, önmagában szénhidrátmentes.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése