Oldalak

Oldalak

2020. január 15., szerda

Pudingos almaszósz pirított barna bulgurral

Mai doboz nosztalgia stílusban készült. Gyermekkoromban sokszor kaptunk menzán almaszószt vagy meggyszószt pirított darával és natúr hússal, ezt újítottam fel vegánra.. Csak azért vegán, mert este későn edzés után már nem volt kedvem csmellet olvasztani és vasalni, szerencsére én jó bariba vagyok a húsmentes világgal is.



A reci következő.
8 db kicsi alma reszelve
3 púpos ek Dia-wellness vaníliás főzős puding
Víz
Ebből a szokásos módon vízzel, pudinggal habarva pár perc alatt almaszószt készítek. Jó sok lesz belőle, mert gyerekem is ezt szeretett volna ma enni.
Pirított darához.
3 ek barna bulgurt csak olaj, minden nélkül tapadásmentes kis fazékban addig pirítok, amíg fehéredni nem kezd. Felöntöm 2xes mennyiségű vízzel sózom, készre főzöm.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése