Hozzávalók:
5 guba kifli (amilyent használsz)
8 dl tej
180 g Dia-wellness vaníliás főzős puding (lehet zabpuding is vagy steviás puding is)
5 ek édesítővel ledarált mák
egy pici marék rumaromába áztatott mazsola
A guba kiflit szeletelem.
A pudingport felfőzöm a tejjel, most nem adtam hozzá külön édesítőszert. Egy nagyon híg, folyékony, sodó szerű pudingot kell kapni, hogy a kifli ezzel a vaníliás öntettel lakjon jól.
Ezután már a csak a rétegezés jön:
száraz, nem áztatott guba kifli
mák
pici mazsola
vanília öntet
stb
A kifli ezt a vanília öntet szépen magába fogja szívni.
Ha tömörebb házi kiflivel dolgozol, nem sima vagy ch csökkentettel, akkor azt előtte azért meleg tejjel áztasd meg.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése