Oldalak

Oldalak

2019. július 8., hétfő

Töltött grill ananász

Az egyik legtökéletesebb gyümölcs a grillezésre az ananász, bármilyen furcsa nem folyik szét a grillen és nagyon jól megtartja a szerkezetét, sőt ha héjastól teszed a grillre és megtöltöd, az ananász levében sülő húsok még kulinárisabb élvezetet adnak.


Hozzávalók:
1/2 db ananász
50 g áfonya
220 g afrikai harcsafilé, vagy más hal

halfűszer keverék

Az ananász kemény közepét késsel kivágom, a nagyja húst is kiszedem, ezt vagy megeszem, vagy szintén grillezem. A vastagabb hússal megmaradt ananászba egy halfűszerrel és sóval lepácolt harcsafilét teszek, csak úgy egészben ahogy belefér. Befedem áfonyával és citrommal vagy zöld citrommal..nekem ez utóbbi volt itthon.

Máris mehet a grillre, amikor már szépen sok levet eresztett a hal és az ananász. onnantól kezdve már 5-10 perc bőben elég a halnak, le lehet venni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése