Oldalak

Oldalak

2019. június 22., szombat

Ranchero serpenyős csirke

Tegnap esti vacsoránk brutál csipős hangulatban telt. Egy alap ranchero receptet kellett átdolgoznom, mert fűszer volt csak tojás nem, a srácok azt mondták így jártunk a legjobban mivel mind elfogyott valszeg tényleg igazat mondtak.


Hozzávalók:
2 dupla csirkemell filé
1 zcs ranchero fűszerkeverék (Lucullus)
3 ek olivaolaj
2 nagy bocskorpaprika
1 erős paprika vagy 2-3 jalapeno
1 szelet füstölt zorba sajt

A húst tetszés szerint feldarabolom, 2 ek olajjal és a ranchero fűszerrel alaposan bedörzsölöm, só nem fog kelleni, mert a fűszer elég sós.
A paprikát kicsi kockákra vágom, 1 ek olajon elkezdem lesütni, hozzáadom a fűszeres húst. Legmagasabb hőmérsékleten sütöm.

Közben 1/2 erős paprikát, ha be tudod szerezni akkor 2-3 jalapenot félbevágok, az eret kiveszem, megtöltöm füstölt zorba sajttal és a serpenyőbe teszem sülni.

Az egész akkor készül el amikor a húsok szépe szaftosak és színesek lesznek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése