Hozzávalók:
8 dl laktózmentes tej
3 ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (35 g)
3 tojássárgája
1 kk őrölt vanília
4 ek eritrit, de lehet 4x-es erősségű édesítőszer is
4 dl laktózmentes habtejszín
3 zcs hab fixáló
A tojás sárgájákat az édesítőszerrel, liszttel és levés tejjel csomó mentesre keverem. Felöntöm a maradék tejjel, felforralom, hűtőm és hűtőbe teszem.
Aki tud a tojás fehérjéből készítsen madarakat. Én nem tudok pedig mutatták és mégis mindig összeesnek, úgyhogy én tejszínt vertem fel viszonylag sok hab fixálóval, hogy brutál kemény legyen és ne ázzon el a madártejben, ez lett a madárka.
A maradék tojásfehérje, pedig 2 egész tojással ment bundás kenyérnek vacsira.
Egész mennyiség:
Kalória: 1923 Kcal
Fehérje: 45 g
Zsír: 156 g
Szénhidrát: 76 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése